lørdag 27. april 2013

Sjokolademousse av cashewnøtter, kokosmelk og rå kakao - lørdagslykke!










Smaken av kakao og sitron - i en myk blåbærkrem......





Jeg sa at jeg skulle legge ut oppsriften på denne sjokolademoussen i løpet av uka - og det passet jo egentlig veldig fint at det ble på en lørdag - håper det er flere enn meg som kommer til å kose seg med denne i helgen:)



Du trenger følgende til 2 personer:

2-3 dl usalta cashewnøtter
Saften av en halv sitron og litt lime om du har det
En liten ts raspet sitronskall - husk å bruke økologiske sitroner om du vil bruke raspet skall.
2 dl kokosmelk - ikke lettvariant
2 ss rått kakaopulver
En halv banan ( bare om du ønsker det søtt)
Fryste blåbær

Først kjører du nøttene i blender til de er pulverisert. Tilsett kokosmelken, sitronsaft, kakao og banan.
Blandes godt. Hell over i en serveringsskål og rør inn fryste blåbær. 

Rør inn blåbær i moussen

Oppbevaren i kjøleskapet men kan godt stå 5-10 minutter i fryseren før du serverer.  Dander med sitronskall, kakaopulver eller surkrinmelis. 



God helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...