Smaken av kakao og sitron - i en myk blåbærkrem......
Jeg sa at jeg skulle legge ut oppsriften på denne sjokolademoussen i løpet av uka - og det passet jo egentlig veldig fint at det ble på en lørdag - håper det er flere enn meg som kommer til å kose seg med denne i helgen:)
2-3 dl usalta cashewnøtter
Saften av en halv sitron og litt lime om du har det
En liten ts raspet sitronskall - husk å bruke økologiske sitroner om du vil bruke raspet skall.
2 dl kokosmelk - ikke lettvariant
2 ss rått kakaopulver
En halv banan ( bare om du ønsker det søtt)
Fryste blåbær
Først kjører du nøttene i blender til de er pulverisert. Tilsett kokosmelken, sitronsaft, kakao og banan.
Blandes godt. Hell over i en serveringsskål og rør inn fryste blåbær.
Rør inn blåbær i moussen |
Oppbevaren i kjøleskapet men kan godt stå 5-10 minutter i fryseren før du serverer. Dander med sitronskall, kakaopulver eller surkrinmelis.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar