TJENESTER


Hei!

Jeg heter Anne og smartmat er et resultat av en ekte glede og entusiasme for naturlig mat som gir overskudd og glede i hverdagen.
Alle oppskrifter skal være mat i sine naturlige og hele form. Den passer for mennesker som lever gluten, melke og sukkerfritt - og i oppskrifter jeg har brukt spelt eller melkeproteiner gir jeg alltid alternativer.

Jeg er utdannet Ernæringsterapeut og Naturopat og tilbyr tjenester innen mat og helse gjennom  smarteremat.

Kontakt meg på

anne@smarteremat.noTJENESTER

KOST OG ERNÆRINGSVEILEDER

Mat, glede og helse

I min praksis jobber jeg mye med MATMOTIVASJON - det vil si at jeg motiverer til å bruke naturlig og sunn mat til å bedre helsen.

Fordøyelse og matintoleranse

Mange mennesker opplever at de sliter med enkelte matvarer og dette er jeg veldig opptatt av - hvilken mat er bra for deg? På klinikken samarbeider vi med BMLab som utfører brede tester for IgG utløst matallergi, tester for økt tarmpermeabilitet og avføringsprøver.  Dette kan være et gode verktøy på veien  mot å finne den beste maten for deg!

Kurs i grønn og funksjonell mat

Jeg setter opp ulike kurs gjennom året hvor du lærer hvilke matvarer som fremmer en sterk helse og hvordan du tilbereder naturlig, grønn, hel og ren mat.

Artikler innen mat og hesle til magasiner og tidsskrifter

Jeg freelancer som skribent av artikler innen mat og helse.

Bloggen


Gjennom bloggen ønsker jeg å komme med tips for å øke inntak av naturlig energimat.
Og forhåpentligvis vise at naturlig mat fra bunn av ikke krever så mye likevel.


Takk for at du var innom:-)

2 kommentarer:

  1. Jeg trodde konseptet "smart mat" allerede var tatt i bruk for lenge siden av de som drev "helt rå cafe" i sandvika jeg. Men ser du driver med det samme. Er det i samarbeid med de på helt rå?

    SvarSlett
  2. Hei! Jeg har spist flere fantastiske lunsjer hos råmat cafeen i Sandvika men kjenner ikke til deres smart mat konsept - har ikke hatt noe samarbeid der, men det kunne jo vært gøy:-) Jeg er ikke helt rå her på siden da, men prøver å fokusere på hel og ren mat tilberedt på en bra måte. Ha en fin kveld:-)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...