tirsdag 2. april 2013

Salat med mynte og fetaost - fresh!





Tidenes påske er plutselig et tilbakelagt kapittel, og hverdagen har allerede sprunget i gang -  og med den  kommer også flere freshe mattips fra smartmat.

Denne salaten er en inspirasjon fra Margo Marrones bok The Organic Pharmacy og hun bruker den som endel av en detox meny. Jeg  har tilsatt litt kokt quinoa og avocado for å gjøre den litt mer mettende. Det er enten en veldig lett lunsj eller en side - salat. Mynten gjør den litt annerledes men her kan du som vanlig bruke de ferske urtene du har.

Dette trenger du:


  • En halv crispy salat
  • En halv avocado
  • Kokt quinoa ( følg kokeveiledning på pakken) - det du ikke bruker nå kan du bruke i lunsjboksen i morgen.
  • Litt økologisk fetaost
  • Fersk mynte
  • Olivenolje, urtesalt og sitron


Skyll salaten godt og tørk den i salatspinner om du har det og anrett på en stor tallerken. Vend inn den varme quinoaen,  avokado i biter,  grovhakket fersk mynte og ekte fetaost ( finnes en biodynamisk fetaost i mange butikker som er kjempegod)
Smak til med litt god olivenolje, urtesalt og sitron:-)

Nytes i vårsola!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...