søndag 3. november 2013

Bytt ut poteter, pasta og ris med quinoa - her er noen smakfulle tips!




Som jeg har skrevet om tidligere fremstår quinoa som et supert alternativ til både ris, poteter og pasta. Her kommer noen inspirerende måter å integrere dette superfrøet i matlagingen din.

På bildet over er en meget fresh salat som løftes av bruken av mynte. Denne har jeg hatt på bloggen før og oppskriften finner du her.




Bilde fra thediva-dish.com


Dette er en perfekt lunsjrett som ikke trenger en sidekick. Bland kokt quinoa, kokte kikerter, avokado skjært i terninger, grovhakket basilikum og cherry tomater sammen. Smak til med litt olivenolje litt fersk sitronsaft og urtesalt - og hva med litt finhakket chili?




Eller hva med denne quinoaburgeren når du har en vegetarisk uke?




Dette er en super "comfort" variant hvor du koker quinoa og wokker den sammen med grønnsaker som du måtte ha liggende i kjøleskapet. Det kan være brokkoli i fine buketter, aromasopp, grønne erter, finhakka sukker-erter og løk.

Og er du usikker på hvorfor du bør bruke quinoa kan du lese om det her!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...