torsdag 12. september 2013

Rødbetdipp med ekte fetaost og kikerter - som pålegg eller som tilbehør til middagen!



Dagens kjappe bloggpost er en deilig rødbetdipp.  Denne kan du bruke til å dippe grønnsaker i, som pålegg på knekkebrødet eller som tilbehør til hvit fisk.

Slik gjør du:

Kok eller bak 1 til 2 medium store rødbeter til de er møre. Nå er det norske rødbeter i butikkene sammen med andre gode rotgrønnsaker og det må vi dra nytte av. (Det er lov å kjøpe ferdig kokt også) Når rødbetene er ferdig kokte skreller du av skallet og har dem i en kjøkkenmaskin eller en blender. Tilsett 2 ss tahini ( sesam paste),  saften av en halv sitron, ca 200 gr ferdig kokte kikerter og 2 ss fetaost av geitemelk eller chevre. Til slutt en god dasj olivenolje. Smak til med litt havsalt og ferske urter.

Lykke til:-)


PS: Om du bruker kikerter som er ferdig kokte og ligger i lake er det viktig at du skyller laken godt av .


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...