Jeg er i innspurten av en hektisk eksamensperiode og innleggene har måtte vike for forskningsartikler og timer med nesen begravd i papirarbeid. Men middag må det jo bli uansett, og her er et tips for mandagsmiddagen:)
Disse kyllingkubbene er fra Stange og er helt naturell. Sammen med en crispy salat, byggkorn og ekte fetaost er dette en fest å starte uka med.
Byggkorn, som jeg har lagt min elsk på, passer som en erstatning til ris og pasta, den er fin i salat og kan tas med som nistepakke dagen etter.
Følg instruksjonene på pakken når du koker byggkornene
Snitt stangselleri, vårløk og paprika og stek lett i panna med litt cocosa ( stekevennlig type)
Når byggkornet er ferdig kokt siler du av vannet og blander de sammen med grønnsakene i panna sammen med litt raspet fersk ingefær.
Kylling stekes i panna med litt smør eller ghee og bakes deretter i ovnen på ca 200 grader til de er helt gjennomstekt.
En liten teskje med raspet fersk ingefær løfter middagen:-)
Lag en salat besående av ruccola og crispy salatblader, tomater, vårløk, gul paprika, ekte fetaost og en deilig olivenolje.
Ser godt ut da - om det blir noen til overs passer de fint som nistepakke dagen etter:)
God mandagsmiddag da!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar