Denne serverte jeg til en gjeng glade damer i helgen. Tror jeg hadde laget 1,5 liter og når alt var spist opp kom spørsmål om oppskriften. Så her er min form for meget frisk og fresh salsa:
Det er nok en litt stor familysize dette, men om det er noe til overs kan det være basen til en tomatsuppe i morgen:-)
- En hel agurk
- En grønn paprika
- En gul paprika
- En halv chilli ( her må du nesten vurdere hva som passer dere)
- En pakke cherry tomater
- En boks hermitiserte tomater
- To stenger stangselleri ( valgfritt:)
- En løk - gjerne rødløk
- Masse limesaft ( minst en hel lime)
- Olivenolje ca en halv desiliter
- Salt og pepper
- Krydderurter, for eksempel bladpersille, koriander eller basilikum. ( Akkurat i dette tilfellet brukte jeg fersk timian for det var det jeg hadde i dag - funket det også)
Hakk grønnsakene i passe små terninger. Kjør halvparten av grønnsakene i blender sammen med de hermetiserte tomatene, olivenolje, urter og limesaft. Smak til med litt havsalt og litt sort pepper. Vurder om du vil har mer chilli.
That´s it!
Hell salsaen i en stor skål og legg resten av grønnsakene og urtene på toppen.
Lykke til:-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar