Denne serverte jeg til en gjeng glade damer i helgen. Tror jeg hadde laget 1,5 liter og når alt var spist opp kom spørsmål om oppskriften. Så her er min form for meget frisk og fresh salsa:
Det er nok en litt stor familysize dette, men om det er noe til overs kan det være basen til en tomatsuppe i morgen:-)
- En hel agurk
 - En grønn paprika
 - En gul paprika
 - En halv chilli ( her må du nesten vurdere hva som passer dere)
 - En pakke cherry tomater
 - En boks hermitiserte tomater
 - To stenger stangselleri ( valgfritt:)
 - En løk - gjerne rødløk
 - Masse limesaft ( minst en hel lime)
 - Olivenolje ca en halv desiliter
 - Salt og pepper
 - Krydderurter, for eksempel bladpersille, koriander eller basilikum. ( Akkurat i dette tilfellet brukte jeg fersk timian for det var det jeg hadde i dag - funket det også)
 
Hakk grønnsakene i passe små terninger. Kjør halvparten av grønnsakene i blender sammen med de hermetiserte tomatene, olivenolje, urter og limesaft. Smak til med litt havsalt og litt sort pepper. Vurder om du vil har mer chilli.
That´s it!
Hell salsaen i en stor skål og legg resten av grønnsakene og urtene på toppen.
Lykke til:-)


Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar