Det er jordbærtid og iskremtid - hvorfor ikke kombinere disse to sommernytelser og skap deilige, små, iskalde smaksopplevelser.
Det hele er jo ganske selvforklarende; vask jordbæra godt og skjer av enden hvor stilken er. Bruk tannpirkere av tre eller andre delikate trepinner som du fester i bærene.
Smelt mørk sjokolade med litt cocosa eller eventuelt litt smør i en kasserolle på svak varme. ( her kan du tilsette eks kanel, litt chilli eller litt appelsinsaft kanskje?)
Dypp bærene i sjokoladerøren og vend dem i for eksempel kokos, hakkede nøtter eller kanskje i raspet sitronskall ( pass da på at du bruker økologiske sitroner)
Legg de små herligheter på et fat og plasser de i fryseren til de er blir kalde og forfriskende.
Mmmmm
Banan er en slager blant de minste:)
Nytes i skyggen for sola med god samvittighet:)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar