torsdag 20. juni 2013

Forfriskende "isbær" trukket med mørk sjokolade....smak av sommer..






Det er jordbærtid og iskremtid - hvorfor ikke kombinere disse to sommernytelser og skap deilige, små, iskalde smaksopplevelser.

Det hele er jo ganske selvforklarende; vask jordbæra godt og skjer av enden hvor stilken er. Bruk tannpirkere av tre eller andre delikate trepinner som du fester i bærene. 
Smelt mørk sjokolade med litt cocosa eller eventuelt litt smør i en kasserolle på svak varme. ( her kan du tilsette eks kanel, litt chilli eller litt appelsinsaft kanskje?)
Dypp bærene i sjokoladerøren og vend dem i for eksempel kokos, hakkede nøtter eller kanskje i raspet sitronskall ( pass da på at du bruker økologiske sitroner)

Legg de små herligheter på et fat og plasser de i fryseren til de er blir kalde og forfriskende.




Mmmmm




Banan er en slager blant de minste:)






Nytes i skyggen for sola med god samvittighet:)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...