Verdens kjappeste, enkleste og absolutt smakfulle middag. Jeg tenker at folk flest generelt spiser for lite vegetarisk mat. Hjemme prøver vi å lage mat etter prinsippet at tallerken skal ta utgangspunkt i grønnsakene for så å "smakes til" med kjøtt og fisk av forskjellig slag. Av og til - helst en gang i uka - blir det en ren vegetarisk variant til middag. Denne grønne pastaretten passer fint rett er jobb og skole når man skal videre på andre aktiviteter og man trenger noe lett og næringsrikt.
Dette trenger du:
Fullkornspasta eller glutenfri pasta
Brokkoli
Hvitløk - 3-4 båter
Olivenolje
Saften av en halv sitron
Ekte fetaost
Slik gjør du:
Kok fullkornsspaghetti i vann med litt salt og 3- 4 båter knust hvitløk uten skall
Skjær brokkoli i fine buketter og skyll godt i kaldt vann
Når det bare er 2 minutter igjen av spaghettiens koketid tilsettes brokkolien.
Sil så av vannet og tilsett en god olivenolje ( gjerne smaksatt med basilikum eller cilli), sitronsaft, salt og nykvernet pepper.
God middag!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar