onsdag 24. juli 2013

Coleslaw med smak av wasabi - perfekt til grillet fisk og kjøtt



Wasabi og sommerkål - en knasende frekk smaksopplevelse!

       



Denne coleslawen er ypperlig nå på sommeren - det er sesong for sommerkålen som er fantastisk i seg selv - men av og til kan man sprite den opp med for eksempel wasabi og lage en coleslaw med snert.





Dette trenger du:

Beklager ingen nøyaktig oppskrift, men her må man uansett smake seg frem for å finne sin egen favorittblanding.

En halv sommerkål
2 gulrøtter
Et halvt eple
En del høykvalitets majones ( hjemmelaget?)
En del rømme eller creme fraich
En del yoghurt naturel
Saften av en halv sitron
wasabipaste - her må egne smaksløker bestemme mengde
Litt pepper 








Slik gjør du:

Rør sammen majones, rømme, yoghurt og wasabi. Tilsett fersk sitronsaft og litt pepper
Skjær kålen i fine strimler og rasp gulrøttene og et halvt eple. Rør grønnsakene forsiktig ned i røren og oppbevar coleslawen kjøling frem til servering.











God middag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...