Wasabi og sommerkål - en knasende frekk smaksopplevelse!
Denne coleslawen er ypperlig nå på sommeren - det er sesong for sommerkålen som er fantastisk i seg selv - men av og til kan man sprite den opp med for eksempel wasabi og lage en coleslaw med snert.
Dette trenger du:
Beklager ingen nøyaktig oppskrift, men her må man uansett smake seg frem for å finne sin egen favorittblanding.
En halv sommerkål
2 gulrøtter
Et halvt eple
En del høykvalitets majones ( hjemmelaget?)
En del rømme eller creme fraich
En del yoghurt naturel
Saften av en halv sitron
wasabipaste - her må egne smaksløker bestemme mengde
Litt pepper
Slik gjør du:
Rør sammen majones, rømme, yoghurt og wasabi. Tilsett fersk sitronsaft og litt pepper
Skjær kålen i fine strimler og rasp gulrøttene og et halvt eple. Rør grønnsakene forsiktig ned i røren og oppbevar coleslawen kjøling frem til servering.
God middag!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar