Dette er en torskehøydare:)
Denne torskemiddagen skaper alltid entusiasme rundt middagsbordet og jeg anbefaler den for store og små.
Jeg begynner med å skjere fiskefileten i passe store biter og steker dem i ca 2 min på hver side. Så legger jeg dem til side slik at de ikke blir tørre. Klem saften av en halv sitron over fiskebitene.
Videre skjerer jeg brokkoli i fine små buketter og freser dem i samme pannen som jeg stekte fisken. Så tilsetter jeg grønne erter og finskåret vårløk. Dette trenger bare en kjapp runde i stekepanna. Smak til med havsalt og nykvernet svart pepper, og kanskje noen ferske urter, som feks basillikum. Hel til slutt legges fiskebitene tilbake i pannen oppå grønnsakene.
Om du trenger noe salt kan du legge over litt sprøstekt bacon på toppen sammen med rekene
Naturris passer ypperlig til denne middagen:)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar