mandag 29. april 2013

Glutenfri lunsjmuffins med mozarella og saltpølse



Her er noen lette og veldig greie muffins for nistepakken. Jeg ble inspirert fra bloggen mylittlekitchen, men har laga en glutenfri variant her:)

3 dl bokhvetemel
3 dl fullkornsrismel ( kan velge økologisk grovt speltmel om du bruker noe gluten)
3 økologiske egg
1 ss frø - for eksempel linfrø eller solsikkekjerner - kan kjøres i blender om du vil ha det som mel.
litt havsalt
2 ts glutenfritt bakepulver
3 ts fiberhusk
1 - 2 ts tørket oregano
100 gr smeltet smør eller cocosa
ca 3 dl rismel/mandelmelk/havremelk eller kansje tjukkmelk
Økologisk fårepølse ( eks Nordgården)

Rør alt det tørre i en bolle og spe med melk og smeltet smør - til en ganske klissete røre




Tilsett så pølse og mozarella skåret i små biter og rør det jevnt inn i røra.




Fordel røren over i muffinsformer og stek på midterste rille på 200 grader i ca 15 minutt.

Fin som niste og på tur i skauen:)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...