torsdag 11. april 2013

Avocadodipp og tulipaner



Når våren ikke kommer ute er det godt å ha tulipaner inne.


Hva med en avokadodipp som en del av fredagskosen i morgen? Avocadoen er full av gode enumetta fettsyrer og er en kilde til både B og C vitamin.  Det er en veldig smakfull måte å øke inntaket av det sunne fettet - som de fleste av oss ofte har for lite av i kosten - også smaker det jo bare godt.

Bruk 2-3 modne avokado, del de i to og press ut steinen. Skoop ut en det myke avokadokjøttet med en skei eller kniv og ha det i en bolle - eller en morter som jeg gjorde - og tilsett litt finhakket hvitløk, en dæsj olivenolje, noe finhakket bladpersille eller koriander og saften av en lime.  En spiseskei creme fraiche kan og være godt. Smak til med litt havsalt, pepper og eventuelt litt hakket ferks chilli.

Oppskrift på hjemmelaget, meget fresh, salsa finner du her på loggen:)

Godt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...